perjantai 22. heinäkuuta 2011

Väliaikaisen kaunistusta vol. 2


Meidän tulevan olohuoneen ja keittiön remontti venähtää pitkälle syksyyn, hirsiexpertit tuntuvat olevan kovin kiireisiä. Näillä näkymin noiden huoneiden ulkoseinän hirsiä päästään vaihtamaan syys-lokakuussa, eli uusi tavoitteemme olkkarin ja keittiön suhteen on ”Jouluksi uuteen kotiin”. Pimeän syksyn vietämme siis tässä opettajanasunnossa, harmittaa tämä viivästys koska tämä asunto on pohjoiseen päin ja jo valmiiksi kovin hämärä. No jos oikein synkäksi menee niin pitää hommata kirkasvalovalaisin, eiköhän siitä syksystäkin selvitä!
Nyt näytän teille opettajan asunnon keittiötä ja muutaman kikan millä sain tästä väliaikaiskeittiöstämme hieman viihtyisämmän. Tähän tilaan emme tee tulevaisuudessakaan remonttia, koska siitä tulee verstastila.
 Poistimme kahdesta yläkaapista ovet, jotta saimme kaipaamiamme avohyllyjä helposti, niissä on kiva säilyttää kauneimpia astioita yms:
Kaikkein ihanimmat vanhat Arabian kahvikuppini odottelevat banaanilaatikossa uuteen keittiöön pääsyä, pitäähän jotain herkkuja säästää siihenkin hetkeen!
Tykkäämme tangoista joihin voi ripustaa tarvikkeita, mutta tähän välitilaan sellaista ei saanut millään mahtumaan. Keksin sitten ripustaa S-koukut kuivausritilään ja koukuissa roikkuvat tarvikkeet peittävät samalla sopivasti rumaa loisteputkivalaisinta:
Talousmarkasta ostetun lipaston päälle olen koonnut sen tyyliin sopivia herkän kauniita koristeita ja esineitä, vanhat aterimet ovat tuore hankinta paikalliselta kesäkirppikseltä. Käytän niitä tarjoilussa.
Pip Studion Early Bird tapetin pala kellon vieressä on tulevan keittiön tapetti ja muistuttaa tässä paremmasta ja ihanasta tulevaisuudesta uudessa keittiössä!
Ulkomaalausprojekti etenee hitaasti mutta varmasti, laitan ensi viikolla väliaikaraportin aiheesta. KUUMAA viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

 1. Aijai, miten ihana tapetti uuteen keittiöön onkaan tulossa!

  Mikä lattiamateriaali teillä tuossa on? Onko se ihan muovimattoa? Se ei nimittäin ole ollenkaan hassumpi sekään.

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikäs sisustustyyli! Tapettivalinta on mahtava; samaa olen miettinyt tyttären huoneeseen, kun se vain on niin kauniin pirteä :) Lisäsin blogisi lukemistooni!

  VastaaPoista
 3. Susanna: lattia on linoleumia niinkuin kaikkialla muuallakin tässä opettajan asunnossa. Se olisi ihan hauska, mutta on valitettavasti kovin naarmuinen ja pinttynyt (mikä ei kuvista onneksi näy). Mutta menettelee ja on ihan viimeisenä remppalistalla, vaihdetaan sitten joskus... :)

  Kartanonrouva: kiitos ja luen nyt myös sinun blogiasi, mielenkiintoinen tyyli sinulla!

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***