maanantai 26. maaliskuuta 2012

Muotiväreissä


Olohuone alkoi näyttämään kovin punaiselta, suorastaan ahdistavan punaiselta. Olimme hankkineet sinne paljon sattumalta juuri punaisia kalusteita ja kun vielä tapetiksi valikoitui punainen Kiurujen yö, väriä oli kerta kaikkiaan liikaa.
Punaisesta väristään joutui luopumaan pitkä pöytä ja toinen sen penkeistä ja kylläpäs raikastui! Pöytä on haalean vihreä ja penkki vanharoosa, aika keväiset pastellivärit siis.
Tässä tilanne ennen maalausta:
Toista penkkiä emme rohjenneet maalata, koska se on niin vanhan oloinen ja siinä on vain yksi maalikerros, ties vaikka alkuperäinen.
Penkki-kirjahyllyn päällisen romuromanttinen asetelma täydentyi perjantaiselta Kristiinankaupungin reissulta hankitulla S-kirjaimella ja autiotalon pihasta löytyneestä sinkkisankosta, josta tuli kukkaruukun koristepäällinen.
Osallistukaahan arvontaan ja loppuviikosta siis luvassa arvonnan lisäksi olohuoneen ”melkein valmis” kuvat!

9 kommenttia:

 1. Herkullinen tuo tapetti ! Ja kyllä vain, nuo pastellisävyt sopivat tapettiin paremmin, korostavat kivasti sen väriä. Meillä on vähän samaa ongelmaa, jota olen koittanut pähkäillä: punainen tapetti ja punainen sänky tytön huoneessa. Tosin tapetissa on muutakin väriä, mutta silti... hmmm.

  VastaaPoista
 2. Voi ei, itken vanhan punaisen perään:( oij oij..

  mutta pakko sanoa, että täältä löytyy varmasti samalla vanhalla roosalla maalattu pirttipöytä ja penkit;D

  Tessa

  VastaaPoista
 3. Tykkään kovasti Kiurujen yö-tapetista kaikissa väreissä. Meiltä löytyy eteisestä tummempi punainen.
  Ja kylläpäs pöytä ja penkki raikastuivatkin!

  VastaaPoista
 4. Sanna, sulla on kaikkia ihania juttuja täällä :)

  VastaaPoista
 5. Tuossa huoneessa sen ollessa luokkana -70 -72 vuosina tuli opittua yhtä sun toista :o)
  Oi, niitä muistoja.....

  Ihanaa kevättä!
  t.-sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla! Hyvää kevättä myös sinne, jos se nyt lainkaan tulee...

   Poista
 6. Hienolta ja kodikkaalta näyttää :)! Mutta varoituksen sananen oviaukkojen tekemisestä hirsiseinään: kannattaa miettiä hyvin tarkkaan onko aukon tekeminen välttämätöntä. Hirsiseinää ei saa enää ehjäksi, jos alkaa myöhemmin kaduttaa :( Mietimme itsekin aukon tekemistä olohuoneen ja keittiön väliseen hirsiseinään, mutta peruimme suunnitelman, sillä se on niin lopullinen päätös...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo aukko on kyllä tarkkaan harkittu ja tarpeellinenkin; sitä kautta ilmalämpöpumppu pääsee puhaltelemaan keittiöön, muuten se jäisi lämmittämään vain olohuonetta. Paikkasimme joulukuussa luokkien väliin tehdyn hervottoman ison aukon, joten sekin on koettu, ei tosiaan entiselleen saa, tässä tapauksessa aukon päälle tuli levyt ja tapetti.

   Poista

*** Kiitos kommentistasi ***