torstai 29. maaliskuuta 2012

Olohuone: nyt ja vuosi sitten


Tadaa! Nyt seuraa ihka ensimmäinen ennen/jälkeen juttu kokonaisesta huoneesta! Eli esittelen teille seuraavissa kuvissa melkein valmiin olohuoneen. Listat puuttuu joka paikasta, sähköt on tekemättä (seinillä on erittäin rumat putkitetut seinän sisällä kulkeneet johdotukset) ja pari oviaukkoa puuttuu. Mutta mitäs me niistä, nautitaan siitä mikä on valmista!
Näkymä eteisen ovelta vasemmalle...
..ja oikealle. Hirsiseinään vasempaan reunaan tulee aukko keittiöön, tuon mustan kaapin vasemmalle puolelle.
Ja sitten seistään siellä keittiöön menevän aukon kohdalla ja katsellaan eteisen ovelle. Punaiseen nurkkaan pitäisi saada uusi takka ensi talveksi.
Näkymä samasta paikasta peräseinälle päin.
Äskeisestä zoomataan yksi lempinäkymäni huoneesta, tätä katson kun käännän päätäni vasemmalle tietokoneen näytöstä. Iki-ihanan Kiurujen yö tapetin tilasin puhelimitse Tapettitalosta Helsingistä, aivan mainion palvelun kera.
Tällaiselta täällä näytti melkein tasan vuosi sitten:
Hitaasti, mutta varmasti edetään matkalla hylätystä koulusta rakastetuksi kodiksi.

9 kommenttia:

 1. Wau! Just tämmöisistä näkee sen mitä on saanut aikaiseksi! Ja tuntuu niiiiiin hyvältä :)

  Btw, oletko ommellut itse verhot..? Kaupat ois pullollaan edukkaista verhosettejä, mutta ne oo auttamattomasti liian lyhyitä..tai sitten jos ostat metritolkulla kangastkin niin ei oo halpaa enää sekään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)

   Verhot on Eurokankaan tilauskangasta, teetin siellä neljä verhoa kun oli ilmainen ompelu ja leikkasin ja ompelin ne puoliksi kotona. Meillä on siis neljä ikkunaa (joista yhden tilalle tulee pariovet). Kahdeksan verhoa olisi tullut maksamaan 750 euroa, huh huh... nyt selvittiin puolella siitä. Halvoista kankaista ei tietenkään löytynyt mitään, mitä jaksaisi vuosikaudet katsella, näitä kun ei meillä ihan jatkuvasti vaihdella. Verhojen pituus on 300cm ja ylös taitettu 10cm pesussa kutistumisvaraa, koska kangas on pellava/puuvillaa.

   Poista
  2. Käääks! 750e!! Meillä ois tarve nyt alkuun vaan kahteen ikkunaan verhot ja pituutta 3,20cm, koska haluan lattiaan asti ulottuvat..en oo uskaltanut mennä Eurokankaaseen koluamaan kankaita, kun löydän kuitenkin jonkun sikakalliinpakko-ostaakankaan. Tänne kun haluaisin pellavaa, silkkiä tai samettia..just ne halvimmat kalliimmasta päästä :D Sitten kun joskus saadaan tuleva olohuone valmiiksi niin siellä ois sitten kolme tuota samaa kokoa olevaa akkunaa.Jes. Tää raha valuu vaan sormien lävitse :)

   Poista
 2. Upea on muutos! Verhot on tosi kivat ja sopii hyvin tapettiin. Kuviollisen ja voimakasvärisen tapetin kanssa on joskus vaikea löytää sopivia verhoja, mutta nuo sopivat hienosti.

  VastaaPoista
 3. Vautsi! Olette saaneet paljon aikaan. Muutos on hurja!

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvältä näyttää! Silmä lepää noissa kuvissa ja paljon olette saaneet aikaan!

  VastaaPoista
 5. Näyttää tosi hyvältä, hienoa, mahtavaa, upeeta! Ihanaa, kun teillä on jääny nuo kiipeilytelineet ja ootte voineet jättää ne esille.

  VastaaPoista
 6. Olen sanaton! Uskomaton muutos!

  VastaaPoista
 7. No ero on kyllä kuin yöllä ja päivällä. Huima muutos!

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***