keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Jääkaapin paikka


...niin, miksipä se ei voisi olla olohuoneessa, kun uusi keittiö on vasta tuloillaan ja vanha niin kovin kaukana sohvista? Lisäksi jääkaappimme on niin komea, että oli suorastaan sääli säilöä sitä pakkauspahveissaan yhtään pidempään!
Kuvassa näette myös uuden taulukokoelman olohuoneessa, kaipasin seinille jotain särmää ja niinpä kokosin kaikkein särmimmät taulut ryhmäksi.
Jääkaapissa säilytetään ainakin toistaiseksi vain juomia. Pullonavaaja ja muutama lasi ovat käytännölliset ja kauniit vanhan tarjottimen päällä.
Vitsailin jo tuossa isännälle, että kohta meillä on tuossa vieressä pakkauksissa odotteleva astianpesukone ja sitten siinä on jo taso ja kohta huomataan, että keittiöhän mahtuu tuolle seinälle :) No ei vaiskaan, kyllä me aiotaan remontoida ihan oikea keittiö tuohon seinän taakse!
Jääkaapin kanssa kävi muuten sellainen juttu, että Saksan poika oli pakannut vääränkätisen kaapin. Avasimme paketin vasta pari kuukautta sen saapumisen jälkeen ja koska muutenkin vaihtaminen tuntui kovin hankalalta, päätimme muuttaa keittiösuunnitelmaa. Suunnitelman uusiminen olikin hyvä juttu, jääkaappi siirtyi kauemmaksi liedestä ja saimme myös enemmän laskutilaa lieden vasemmalle puolelle. Otimme jääkaapin leveyden pois oikean reunan kiinteistä kaapeista, niiden leveys on edelleen hyvin kohtuullinen, reilu 160cm. Vanhan suunnitelman (ilman kiinteitä kaappeja ja näköjään vääränmallinen jääkaappikin) näet tästä ja uusi on tässä:

5 kommenttia:

 1. Suunnitelma näytää ihanalta. Eihän tässä pysy nahoissaan odotellessa valmista keittiötänne.

  VastaaPoista
 2. Tuo on niin unelmajääkaappi, että ansaitsee ehdottomasti paikkansa! =)
  Suunnitelma näyttää tosi kivalta. Voi kun itsekin pääsisi suunnittelemaan ja toteuttamaan...

  VastaaPoista
 3. Mahtava jääkaappi! Keittiöstä tulee varmasti ihan huippu!

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi! Laitoin omaan blogiini sulle tunnustuksen, käy nappaamassa mukaasi:)

  VastaaPoista
 5. Hyvä vahinko Saksan pojalta. Feng Shuin mukaan kylmä ja kuuma eli vesi ja tuli eivät saa olla vierekkäin. Vesi sammuttaa tulen ja se merkitsee dysharmoniaa energiavirrassa. Länsimaisen rationaalisen ajatelun mukaan liesi jääkaapin vieressä lisää sähkövirran kulutusta. Feng Shui on oppi harmoniasta ja siinä on usein vinha perä.

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***