keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Viileimmät (joulu)koristeet ikinä

Eteisessä on lattia edelleen levällään ja putkimies ei vastaa puhelimeen, mutta mitäs me siitä! Luulen, että noista putkihommista voisi selvitä itsekin kun vähän perehtyy, eihän se mitään ydinfysiikkaa ole ;)
Esittelen tässä kahden kaverini teettämät loistavat jouluiset koristeet, joista tämä koko eteisremontti sai alkunsa. Olin ihan liekeissä kun nämä koristeet julkistettiin ja aloin miettimään, mihin voisin ne laittaa.
Keksin ripustaa ne kuparisprayllä maalattuun oksaan, siinä ne pääsevät hienosti esille. Mielestäni koko talostamme ei löytynyt sopivaa seinää asetelmalle ja ajattelin pikarempata tuon nurkan, missä koristeet nyt roikkuvat. No ”pika” remontin tuloksista olette jo lukeneet parissa aiemmassa postauksessa, ei siitä tällä erää enempää...
Edelleen olen liekeissä noista koristeista ja myös tuosta meidän eteisestä niin kesken kuin se onkin. Eteisen musta-valkoinen väritys on saanut minut villin trendikkääksi, ostin eilen jopa lampaantaljan somistamaan mustaa Mademoiselle keinutuolia :)
Jos tekin olette tulessa, yhteystiedot löytyvät tältä facebook sivulta, näitä on rajoitettu erä myynnissä.
Minä lähden tästä tutkimaan putkien syvimpää olemusta, kiitos teille kaikille kannustavista sanoista edelliseen postaukseen liittyen! Kyllä tämä tästä!
ps. Lämpimästi tervetuloa kaikki uudet lukijat, teitähän tulee joka päivä lisää! Taidan järjestää arvonnan kun 200 tulee täyteen :)

8 kommenttia:

 1. Ei ole todellista :D
  Ripustin viime viikolla oksan meidän kattoon (jonka olisin spreijannut jos purkki ei olisi ollut tyhjä) ja nyt siinä killuu mm. virkattuja lumihiutaleita, metallista väännetty hiutale, sekä tuollainen samankaltainen pääskynen. Ajattelin joulun lähetessä sitten lisätä siihen vielä muutakin, kuten violetin "timantin" yms, mutta kun tuon kuvan näin, niin melkein kuin olisin omaa oksaani katsonut ja jäin katsomaan tällaisella ilmeellä :O
  Joten onhan se sanomattakin ihan selvää, että hieno se on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Voi taas todeta, että kaikki on jo keksitty moneen kertaan!

   Poista
 2. Hienoja koristeita! Oksa ja musta taustaseinä luovat upean kokonaisuuden. Olen ollut lukijasi jo pitkään, mutta nyt vasta huomasin liittyä "virallisesti". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, itse tykkään etenkin noiden vaneristen koristeiden ja mustan seinän yhdistelmästä.

   Enää yhdeksän virallista lisää niin päästään arpomaan :) Kävijöitähän täällä on vaikka kuinka kamalasti, mutta tietenkin mieltä lämmittää lisääntyvät vakilukijat erityisesti.

   Poista
 3. Vautsi mitä koristeita. Mäkin haluaisin jonkin oksaviritelmän jonnekin, mutta kissat varmaan söisi sen, oli se missä tahansa -.-

  Eteinen näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oksa tarpeeksi ylös ja kauas huonekaluista ja meidän nuoriherra Oliver-kissu, maailman kovin kiipeilijä ei pääse käsiksi siihen :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Haastan sut kesäisesti! Käypä kurkkimassa mun blogia :)

   Poista

*** Kiitos kommentistasi ***